The cart is empty

WELCOME TO THE HOME OF LUXURY DOG FURNIUTRES AND BEDS

Miért használnak egyre többen csúszópórázt?

Három kutyám van, mind a három csúszópórázzal sétál.

Kutyaoktatók javaslatára.

csúszópóráz

És hogy miért jó ez a típus és miért szokik le a kutya a húzásról? Kattints IDE és elárulom!

Hogyan kapcsolódik a világ leghíresebb autós márkája a kutyákhoz?

"Elon Musk egy felhasználójuktól érkezett Twitteres ötlet nyomán tett ígéretet, hogy kitalálnak valamit az autóikban arra az esetre, ha valaki szállítja a házi kedvencét, de kocsiban kell hagyja rövid időre.

Az ötlet annyi volt, hogy erre az időre a klíma és valami zene maradjon bekapcsolva, sőt még a képernyő is küldhet valamiféle megnyugtató üzenetet a gazdi hangjával az állatnak, hogy mindjárt jön vissza. Musk az ötletre annyit üzent: Igen. (Vagyis kitalálják.)"

Forrás: hvg.hu

És kitalálták,már elérhető a dog mode aTESLA egyes modelljeiben.

"Az ötlet annyi volt, hogy erre az időre a klíma és valami zene maradjon bekapcsolva, sőt még a képernyő is küldhet valamiféle megnyugtató üzenetet a gazdi hangjával az állatnak, hogy mindjárt jön vissza. A Tesla pedig majdnem pontosan ezt kínálja mostantól. A képernyőn nem a kutyusnak üzen, hanem a külvilágnak, hogy "nyugi, a gazdám tudja, hogy itt vagyok", mindjárt jön vissza.

tesla

Azért azt megjegyzik, hogy rendben, hogy mostantól van ilyen a Teslákban, de érdemes tudni, hogy egyes államokban a háziállatok felügyelet nélkül hagyása komoly kihágás, ügyeljenek arra a teslások, nehogy erre hivatkozva megbüntessék őket."

Elvileg a funkció csak 20%-os akkumulátorkapacitás felett használható és a tulajdonos mobilos applikáción keresztül értesítést kap, ha az akksik töltöttsége a kritikus szint alá csökkenne. 

Bár én így sem hagynám az autóban a kutyámat. Ti mit gondoltok erről?

A videót a rendszer működéséről itt nézheted meg:

Publish modules to the "offcanvs" position.