Rólunk

Üdvözlöm Önöket!

Vágner Adrienn vagyok. Több, mint 15 éve foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Rengeteg otthonban jártam, rengeteg olyan lakásban, ahol kutyát is tartanak. Sokszor tapasztaltam, hogy a szép, elegáns bútorok közé az imádott kutyusnak egy szivacs fekhely vagy egy nem túl szép és picit meg is rágott műanyag vagy vessző kosár kerül. Ezek a fekhelyek nem illenek a vágyott és megalkotott miliőbe, ráadásul a kutya sem érzi komfortosan magát.

Nagyon szeretem a művészeteket, magam is sokat rajzoltam, festettem és a lakberendezés is közel áll hozzám. A kutyákat is imádom. Jelenleg is két kutya büszke gazdija vagyok.

Amikor az első kutyus az otthonunkba került, akkor szembesültem én is azzal a ténnyel, mint a többi gazdi is, akikkel ingatlanközvetítői munkám során találkoztam, hogy a szépen berendezett otthonunkba nem illik egy szivacs vagy műanyag kosár. Ráadásul a lakásban össze-vissza voltak a kutyás kellékek elpakolva, a póráz, a kefe, a jutalomfalatok, a kutyaeledel, a játékok. Ugye Ön is sokszor töri a fejét, hol ápolja kutyáját? Én ezt a problémát nem túl kényelmesen hol a padlón ülve, hol a mosógép tetején oldottam meg.

Ekkor született meg a fejemben az univerzális kutyabútor ötlete és annak érdekében, hogy minden elvárásnak megfelelő legyen ez a bútor, egy bútortervezői tanfolyamot is elvégeztem.

A cégem küldetése, hogy magas minőségű kutyabútort kínáljak a kutyatulajdonosoknak, mely több gondjukat is megoldja, gyönyörűen illeszkedik a meglévő bútorokhoz és a kutya teljes kényelmét szolgálja, így kutya és gazdija is örömét leli benne.

A kutyabútorunk nemcsak egy kényelmes, kuckós fekhely, melyet a kutyák imádnak és el is rejthető, hanem egy kihúzható vállfatartón a ruhákat rendezhetiaz egyik fiókban higiénikusan tárolhatja a kutyaeleséget, a másikban a kutyafelszereléseket ( póráz, zacskó, kefe, körömvágó, olló,stb). ÉS! A felnyitható fedőlap alatt egy szövettel bevont ápoló rész található, melyen nem csúszik a kutya és kényelmesen száríthatja, fésülheti négylábú kedvencét. A szövet részek levehetőek és moshatók. Ezentúl semmit nem kell keresnie, mindent egy helyen tárolhat. És mindezt egy luxus komód rejti!

Büszke vagyok, hogy a VAGNER Kreatív Kft olyan magyar cég, mely a világon bárhol helyét megálló magas minőségű bútort kínál.

Mi megteremtjük kutyabútorban a stílust, melyre Ön a lakásában büszke lehet!

Mivel a bútor szabadalmi oltalommal védett, biztos lehet benne, hogy kutyabútora olyan egyedi lesz, mint amilyen a kutyája!

Tegye kutyája otthonát is összkomfortossá az Ön saját örömére is!

Nézze meg kutyafekhelyeinket webshopunkban vagy személyesen üzletünkben

( Budaörs,Sport utca6. )!

Én és az inspirációt adó Lilu kutyám
(Én és az inspirációt adó Lilu kutyám)