A mi történetünk - Vágner Állatbútor

Kutyaimádat, 17 év ingatlanközvetítés alatt szerzett tapasztalat, beszélgetés rengeteg kutya gazdijával, saját tapasztalatok és segíteni akarás vezettek a kutyaágyak tervezéshez.

Fekhelyeinkkel a gazdik problémái megoldódnak és boldogságot szereznek kedvenceiknek és saját maguknak is!

Legyen kistestű vagy nagytestű kutyája, csivavától német juhász kutyáig, mindenki megtalálja a kutyájának megfelelő és lakásába illő egészséges, tartós és szép kutyafekhelyet nálunk.

Üzletünkben megnézhetik és ki is próbálhatják mindegyiket kutyusukkal együtt. Bármilyen kérdésükre szívesen válaszolunk!

Tegyük együtt szebbé a kutyavilágot!

Kutyák és gazdik kedvence

Ugye Ön is hosszú életű, sokáig egészséges kutyát szeretne? Mi ebben segítünk!

Teljesen mindegy, hogy kutyája kistestű vagy nagytestű, rengeteg baleset (főleg csonttörés, ficam) keletkezik abból, hogy a kutyák a mi kanapéinkra, foteljeinkre, ágyainkra ugrálnak. Ráadásul sok fajtának, csak maga az ugrás is kifejezetten káros. Nem beszélve az ízületi betegségekben szenvedő vagy idős kutyákról.

A mi kutyafekhelyeink speciálisak több szempontból is.

Az ágyak lábakon állnak, így nem közvetlenül a padlón fekszenek a kutyák. Az emelet lábak miatt a kutyáknak szükséges egy kicsit ugraniuk és ez az érzés segít leszoktatni sok kutyát a gazdi ülőbútorairól. Az emelt oldalfalakat imádják, hiszen ez nyújt igazi biztonságérzetet a számukra. Az egészséges kutyaágy fekvőfelülete is egyenes, hiszen ők is gerincesek, mint mi, emberek. A cserélhető-mosható szöveteknek köszönhetően könnyen tisztán tarthatóak. Magas minőségű, nagyon tartósak a kutyafekhelyek, így hosszú idei fogják előnyeit élvezni.  Ráadásul a sokféle forma és szín miatt az otthonuk egyik szép lakberendezési tárgya is lesz a kutya ágya.

Válasszon kutyaágyainkból, világújdonság komplex kutyabútorainkból! Látogasson el kutyájával együtt üzletünkbe és próbálják ki kutyaágyainkat!

Világújdonság-komplex kutyabútor

Kutyabútorok - Vágner Állatbútor
Ugye Ön is büszke gazdi szeretne lenni, örömet okozva kutyájának és magának is!
A kutyabútort kutyagazdiként úgy terveztem meg, hogy mind a kutya, mind a gazdi igényeit szem előtt tartottam.
Lepje meg magát és kutyáját, ezzel a kutyabútorral, mely minden problémájára megoldást ad és kutyája is fantasztikusan fogja érezni magát!
A gazdik egyik legnagyobb problémája a különböző kutyás kiegészítők (étel, felszerelések) tárolása. Ugye Ön is sokszor tapasztalja sétáltatás előtt, hogy keresnie kell a pórázt, a zacskót, a jutalomfalatot,stb, mert mindent máshol tud tárolni.
A gazdik másik problémája, hogy egy szövet vagy szivacsdarab vagy műanyag fekhely nem illik az otthonába, elrontja a stílust, melyet gondosan megtervezett.
Kényelmesen és biztonságban szeretné ápolni kutyáját? Erre is tökéletes megoldást ad kutyabútorunk!
Végre minden egy helyen!

Vásárlóink véleményei

Újdonságok

Guardian Dog Green L 65 900 Ft (ÁFÁ-val) 1 termék a raktáron
Villámnézet