Általános Szerződési Feltételek

Általános információk

Üdvözöljük VAGNER Kreatív Kft oldalán!

 Olyan weboldal létrehozása volt a célunk, mely jól áttekinthető és könnyen kezelhető, amennyiben mégis elakadna, vagy további kérdése lenne a termékekel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal telefonon hétköznap 9 és 18 óra között a 06-20-349-1212 telefonszámon vagy küldjön e-mailet az info@allatbutor.hu email címre.

Az értékesítéshez a weboldalt tájékoztató jellegűnek szántuk, ismerkedjenk meg termékeinkkel, az anyagválasztási lehetőségekkel, majd küldje el érdeklődését és a lehető legrövidebb időn belül felveszük Önnel a kapcsolatot, mivel hisszük, hogy a személyes kontaktus mindenki részére kedvezőbb, emberibb. Valamint azért nagyon fontos, mert a bútorlapok és szövetek színe a számítógép monitorján eltérhet a valóságostól, illetve megadjuk a bútor pontos méreteit is, hogy Ön lakásában le tudja mérni a kutyabútor részére a megfelelő nagyságú hely rendelekzésre áll-e.

Cégünk zékhelye 2045 Törökbálint, Levendula utca 14.

A megrendelt terméketutárszolgálattal zűllítjuk házhoz, melynek feltételeiről, költségéről a megrendelés előtt írásban tájékoztatjuk.

Vásárlási útmutató

Köszönjük, hogy kutyabútor vásárlásához a VAGNER Kreatív Kft-t választotta. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Jogi Nyilatkozatot, az Üzletszabályzatot és az Adatvédelmi szabályzatot is, mielőtt megrendelné kutyabútorunkat.

 A  VAGNER Kreatív Kft weboldalán bejelentkezés, előzetes regisztráció nélkül böngészhet, érdeklődhet. Az érdeklődésére küldött válaszban szereplő árak, minden termék esetében bruttó (ÁFA-val növelt) kiskereskedelmi árak. A termékek megrendelése e-mailen keresztül vagy személyesen történik, a termék színének, szövetének, ágyrész nyitási irányának, illetve egyéb paramétereinek kiválasztása után a bruttó vételár 30%-ának befizetésével. A megrendelés visszaigazolásakor, a befizetendő előleg összegéről tájékoztatjuk, a befizetés módja átutalás vagy készpénzbefizetés, egyénileg kiválasztható, a megrendelés leadásakor kitöltendő űrlapon  megjelöltek szerint.

A VAGNER Kreatív Kft weboldal használata

A „Hogyan vásárolhat” gomb alatt tájékozódhat előzetesen a bútorlapok színéről, a szövetekről, kiválaszthatja a nyitási irányt, illetve a megjegyzés rovatba kérjük adja meg, hogy kis vagy közepes méretű bútort szeretne-e vásárolni. Adatainak megadása után, kérjük kattintson a küldés gombra és mi a lehető leghamarabb, legkésőbb a  következő munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megküldjük árajánlatunkat.

VAGNER Kreatív Kft -továbbiakban eladó, megrendelő-továbbiakban  vevő.

A megrendelés menete:

1./ A „Hogyan vásárolhat” gomb alatt lévő adatok kitöltése utén küldés gombra nyomva küldje el érdeklődését. (figyelem, a bútorlapok és szövetek színe a számítógép monitorján eltérhet a valóságostól) .
2./ Mi a lehető leghamarabb, legkésőbb a  következő munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot és megküldjük árajánlatunkat.

3./ Amennyiben csak e-mailben szeretne kommunikálni és ajánlatunkat elfogadja és a terméket megrendeli,elküldi számlázási és kiszállítási címét, eladó visszaigazolást küld a megrendeléséről, a teljes vételár 30%-nak előlegként való bekérésével. Amennyiben személyesen, telephelyünkön rendeli meg a terméket, katalógusból, színminta alapján választhat, ekkor a megrendelés aláírásával igazolja, hogy a bútor típusát, színét, a kárpit típusát és színét ellenőrizte és azt elfogadja.
4./ Előleg befizetése.
5./ Az előleg összegének beérkezése a számlánkra, ekkor indul el a megrendelés, erről értesítjük is Önt, és postázzuk az előleg számlát.
6./ Értesítjük, ha megérkezik a bútor a székhelyünkre, a fennmaradó összeg befizetése esedékessé válik.
7./ Megérkezik számlánkra a teljes vételár
8./ Egyeztetjük Önnel a házhozszállítást, vagy saját szállítás esetében megbeszéljük az átvétel időpontját.
9./ Házhozszállítás esetében a szállító a bútorral együtt a jótállást és a hátralékszámlát is kiszállítja, saját szállítás esetén a bútorral együtt kapja meg  a jótállást és a hátralékszámlát.

                Fizetési feltételek:

A leegyztett és Ön által megrendelt kuytabútor esetében, a bruttó vételár 30%-ának megfelelő előleg befizetésével válik érvényessé a megrendelés. Az előleg ill. a hátralék fizetés módját, a megrendelés elküldésekor kitöltendő űrlapon tudja megjelölni. Előleg befizetése nélkül a megrendelés érvénytelen, továbbá felhívjuk szíves figyelmét, hogy a termékek beérkezéséhez tartozó határidők, az előleg beérkezésétől számítandók. A VAGNER Kreatív Kft a befizetett előleg beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küld, a vásárló e-mail címére. Amikor a termék beérkezik székhelyünkre, értesítjük Önt. A hátralékfizetés módjának kiválasztásakor kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékeket csak a hátralék beérkezése után áll módunkban kiadni.

                Fizetési módok

1./ Bútor gyártásának megrendelése esetén az előleget fizetheti:

- átutalással vagy
- készpénzbefizetéssel közvetlenül a VAGNER Kreatív Kft. számlájára bármelyik Raiffeisen bankfiókban vagy

-készpénzben  a VAGNER Kreatív Kft telephelyén.

2./ Bútor gyártásának megrendelése esetén a vételárhátralékot fizetheti:

- a fenti módokon

3./ a) Telephelyen lévő kész kutyabútor esetén a teljes vételárat egy összegben:

- átutalással (átvétel előtt) vagy
- készpénzbefizetéssel közvetlenül a VAGNER Kreatív Kft. számlájára bármelyik Raiffeisen bankfiókban vagy készpénzben  a VAGNER Kreatív Kft telephelyén.

b.) Webshopunkon keresztül megrendelt bármely termékek esetén, amennyiben házhozszállítást kér

-előre utalással ( a termék/ek és fuvardíj együttes megfizetésével)

c.) Webshopunkon keresztül megrendelt bármely termékek esetén, amennyiben üzletünkben, szállítási költség nélkül, veszi át a termékeket személyesen:

-készpénzzel

-vagy bankkártyával

Szállítási határidő

A termékek elkészülési ideje álatában 4-6 hét, azonban nagy mennyiségű megrendelés esetében a határidő kitolódhat. Az átfutási időről az érdeklődésére válaszolva küldünk információt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelt termék átfutási ideje, az előleg beérkezésétől számítandó. A VAGNER Kreatív Kft mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ön által megrendelt bútor időben elkészüljön. A szállítási határidőt az alapanyag gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, az esetleges késésért kártérítést nem vállalunk.

Áruátvétel, házhozszállítás

Amennyiben kíváncsi egy vagy több termék házhozszállítási költségeire, kérjük, szíveskedjék a kapcsolatot felvenni cégünkkel. A megrendelt bútor/ok átvételének módját a megrendeléskor megjelölheti, ennek megfelelően Ön kérhet kiszállítást, ennek díját megrendelő viseli, vagy a megrendelt termék(ek)et átveheti székhelyünkön.

Székhelyünk: 2045 Törökbálint Levendula utca 14.

Árukiadás : H-P előre egyeztetett időpontban vagy rendelhet kiszállítást egyeztetett díj ellenében.

A házhoz szállítás díjáról a megrendelése véglegesítése előtt tájékoztatjuk. Amennyiben a kiszállítás címében változás történik a megrendelésben rögzítetthez képest, a kiszállítás egyeztetett időpontja előtt 8 nappal megrendelő köteles írásban értesíteni eladót. Amennyiben ez nem történik meg vevő köteles az ebből fakadó plusz költségeket megtéríteni.

                Teljesítés

                               Az eladó akkor teljesítette a megrendelést, amikor a bútort az előírásoknak és a és a megrendelésnek                                megfelelően saját székhelyén az átadásra előkészítette és vevőt erről igazolható módon értesítette.                        Mindenképpen teljesítésnek minősül, amennyiben a vevő a bútort átvette.

                Átadás-átvétel

                               Az átadás-átvétel az értesítés kézhezvételétől (email küldése esetében az email küldésének dátumától)                          számított 8 napon belül történik az eladó székhelyén, illetve házhozszállítás megrendelése esetén                         házhozszállításkori átvétellel, feltéve, hogy vevő addig az időpontig a megrendelés feltételei szerint a                     vételárhátralékot az előre egyeztett módon megfizette.

                               Az eladó a bútort legfeljebb a vevő részére ajánlott levélben vagy e-mailben történő megküldését                        követő 1 hónapig köteles tárolni. Az eladó jogosult az 1 hónap elteltével a szerződéstől elállni, a bútort                  értékesíteni, és jogosult a befizetett előleget bánatpénzként megtartani.

                Kárveszély

                               A bútor vevő részére történő átadásával (telephelyen történő átadás vagy házhoz szállítás esetén a kért                        (szakszerűen teljesíthető) lerakási helyen a bútorhoz fűződő kárveszély a vevőre száll át.

                Árak

                   A  VAGNER Kreatív Kft által e-mailben megküldött árak bruttó kiskereskedelmi fogyasztói árak,                          melyek tartalmazzák a törvényben előírt Általános Forgalmi Adót (ÁFA). Az árak nem tartalmaznak szállítási                       és szerelési költséget.

Termékleírások, tájékoztatók

                   A termékeknél található leírások, méretek, árak és egyéb a termékkel összefüggő paraméterek                                       megváltoztatásának jogát, a terméket gyártó cég mindenkori termékváltoztatásának megfelelően, fenntartjuk,                             az ebből eredő károkért, félreértésekért felelősséget nem vállalunk.

                   Felhívjuk figyelmét, hogy utánrendelés esetén színeltérés lehetséges!

Garancia

A vevőt az eladó hibás teljesítése esetén megilletik mindazok a szavatossági, illetve amennyiben a vevő a Ptk vonatkozó rendelekzései alapján fogyasztónak minősül, játállási jogok, amelyeket számára a Ptk illetve a 10000Ft-ot meghaladó bútorvásárlás esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormány rendelet lehetővé tesznek. A kutyabútorunkra a törvény által előírt 12 hónap jótállás vonatkozik. A hátralékszámlával elküldjük Önnek a jótállási jegyet, melyet a számlával együtt őrizzen meg. A vevő zsvtossági, illetve jótállási igényét kizrólag a vásárlásnál kapott eredeti és a teljes vételár megfizetését igazoló számla, illetve jótállási jegy bemutatása esetén érvényesítheti. Ha probléma merül fel a termékkel akár átvételkor, akár a jótállási időn belül, jelezze közvetlenül a VAGNER Kreatív Kft-nek, kivizsgáljuk a bejelentését, és intézkedünk a megoldásról.

                   A 151/2003. Kormányrendelet és a 49/2003. GKM. Rendelet szerint a bútorokra a gyártó vagy az importőr 12                              hónap jótállást köteles vállalni.

                   A szavatosság, illetve jótállás nem terjed ki olyan hibákra, amelyek arra vezethetőek vissza, hogy:

                   -a bútort átalakították, megváltoztatták

                   -valamely alkatrész természetes kopás, elhasználódás folytán tönkremegy

                    -a bútort nem rendeltetésszerűen használták, nem tartották be a bútor kezelési, hsználati illetve karbantartási                           utasítását, stb.

                   -a szükséges javításokat nem, vagy nem az eladóval végezték el

Megrendelés lemondása

                   A megrendelés e-mailben való elküldése vagy személyes megrendelés esetén 24 órán belül,  írásban                            lemondható, illetve amennyiben a visszaigazolásban bekért előleg összege 5 napon belül nem érkezik meg a                        számlánkra, a megrendelést lemondottnak tekintjük.

                Visszavásárlás, szerződéstől való elállás

A  VAGNER Kreatív Kft késedelmes teljesítése esetén a vevő részére a befizetett vételárelőleg után a késedelembeesés napjától a teljesítés napjáig járó mindenkori törvényes késedelmi kamatot fizeti meg. Az eladó mentesül a késedelem jogkövetkezményei alól, ha késedelmet vis major okozza.

Kérjük, jól fontolja meg döntését, mert a bútorok egyedi bútorlapjainak megredelése és a nagyszámú szövetmintából való választás miatt az Ön igényei szerint legyártott bútor egyedinek minősül. A  visszavásárlási kötelezettség az egyedi termékekre nem vonatkozik!

Ha a lemondás a kiszállítást követően történik, a bútor oda-vissza történő szállítási költsége szintén a Megrendelőt terheli.

A megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja, hogy a lemondás esetére a  VAGNER Kreatív Kft  és a Megrendelő az előlegként befizetett összeget meghiúsulási kötbérnek minősítik, mely a  VAGNER Kreatív Kft-t  illeti.

 Kormány rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvételnek a bútor átvételének a napját értjük. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Elállási nyilatkozatát az eladói adatok között feltüntetett postai vagy e-mail címen közölheti a eladóval.

 Elállás esetén a terméket sértetlen – eredeti csomagolásban, okirataival együtt, külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes,– állapotban, a vevő nevének feltüntetésével saját költségén vevő köteles visszaküldeni a VAGNER Kreatív Kft 2045 Törökbálint Levendula utca14. szám alatti címre. A termékben bekövetkezett esetleges (rendeltetésellenes használatból eredő) kárt Vevő köteles a Szolgáltatónak megfizetni (illetve a Szolgáltató levonja a termék visszatérítendő árából).

Eladó a kifizetett vételárat az elállást követő 14 napon belül átutalással visszatéríti.

Az elállási jog gyakorlása miatt a bútor visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő köteles viselni.

Ha a vevő egyedi gyártású, az általa meghatározott igényeknek megfelelő (szövet anyaga, bútorlap minta, bútor mérete stb.) megrendelést ad le, a vevő elállási jogát a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében nem gyakorolhatja. Ebben az esetben ugyanis az eladó a vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésének, igényeinek megfelelően teljesíti a megrendelésben foglaltakat.

 Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, amennyiben vevő nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Postai levél útján történő elállás esetén, a levél postára adásának dátumát veszi figyelembe az eladó az elállási határidő számítása tekintetében. A vevő levelét ajánlott küldeményként adja postára, ebben az esetben  egyértelműen bizonyítható a feladás dátuma.

Az eladónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni és az így visszaküldött csomag költsége is a vevőt terheli.

Vevő ezennel tudomásul veszi, hogy nem gyakorolhatja elállási jogát az alábbi esetekben:

- szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a tizennégy nap elállási határidő lejárta előtt eladó a teljesítést vevő beleegyezésével megkezdte;

- olyan áru értékesítése esetében, amely vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásának költségei vevőt terhelik, ezen kívül az eladó jogosult a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését követelni vevőtől. Ezeken kívül a vevőt az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Az idevonatkozó jogszabály értelmében a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet alapján a vásárlót elállási jog illeti meg a következők alapján:

"2. § (1) A gazdálkodó szervezet a szerződés megkötése előtt kellő időben köteles a fogyasztót tájékoztatni.

 1. a) a gazdálkodó szervezet cégnevéről (nevéről), székhelyéről (lakóhelyéről), a külön jogszabályban meghatározott nyilvántartásba vételi számáról, adószámáról és telefonszámáról;
  b) a szerződés tárgyának lényeges tulajdonságairól;
  c) az ellenszolgáltatásról, beleértve az ellenszolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb fizetési kötelezettséget is.
  d) szükség szerint a szállítás költségéről;
  e) a fizetés, a szállítás vagy a teljesítés egyéb feltételeiről;
  f) az elállás jogáról (4-5. §)
  g) a távközlő eszköz használatának díjáról, ha azt az alapdíjtól eltérően állapítják meg;
  h) az ajánlati kötöttség idejéről
  i) a szerződés legrövidebb időtartamáról olyan esetben, amikor a szerződésben foglaltak teljesítésére folyamatosan vagy ismétlődően kerül sor.

(2) a gazdálkodó szervezet az (1) bekezdés szerinti tájékoztatási kötelezettségnek egyértelműen, közérthetően és pontosan, az igénybe vett távközlő eszköznek megfelelő módon köteles eleget tenni.

(3) Ha a gazdálkodó szervezet telefonon tesz szerződéskötésre ajánlatot a fogyasztónak, annak kezdetekor köteles közölni legalább cégnevét (nevét), székhelyét (lakóhelyét) és telefonszámát, valamint a fogyasztó figyelmét kifejezetten fel kell hívnia szerződéskötésre irányuló szándékára.

 1. § (1) a gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztót a szerződés megkötése előtt kellő időben, de legkésőbb a szerződés megkötésekor a 2. § (1) bekezdésének a)-f) pontjában foglaltakról írásbeli tájékoztatóval vagy más, a szóbeli tájékoztatást megerősítő dokumentummal (a továbbiakban együtt: írásbeli tájékoztató) ellátni.

(2) Az írásbeli tájékoztatónak az (1) bekezdésben előírtakon felül tartalmaznia kell:

 1. a) a 4. § szerinti elállási jog gyakorlásának feltételeit, módját és következményeit, ideértve a 4. § (5) bekezdésében, a 6. §-ban és a 7. § (3) bekezdésében foglaltakat, továbbá azt az esetet is, amikor a fogyasztót az 5. § alapján az elállás joga nem illeti meg;
  b) a gazdálkodó szervezet azon telephelye (fiókja) vagy egyéb szervezeti egysége címét, ahol a fogyasztó kifogásait érvényesítheti;
  c) a szavatosság, illetve a jótállás feltételeit, valamint a teljesítést követően igénybe vehető kiegészítő szolgáltatás (alkatrészellátás, javítószolgálat) biztosítását;
  d) a szerződés megszüntetésének lehetőségét, ha az határozatlan időre szól, vagy tartama az egy évet meghaladja."

"4.§(1) a fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) a fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerint tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

(3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében, pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

(4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

(5) a gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

5.§ a felek, eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó, nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

 1. a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
  b) olyan áru értékesít ése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac gazdálkodó szervezet által nem irányítható ingadozásától függ.
  c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő,vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
  d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta.
  e) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében.
  f) szerencsejáték-szerződés esetében."

                Üzletszabályzat

Általános használati feltételek

Köszönjük, hogy bútorvásárlásához a VAGNER Kreatív Kft-t  választotta. Kérjük, olvassa el figyelmesen a  Jogi Nyilatkozatot, az Üzletszabályzatot és a külön fülön megtalálható Adatvédelmi szabályzatot mielőtt megkezdené érdeklődését weboldalukon. A weboldalra lépés, annak látogatása és/vagy használata az alábbi Jogi Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat teljes és feltétel nélküli elfogadását jelenti.

A weboldal használója az oldalra lépéssel, annak látogatásával és/vagy használatával elismeri, hogy a Jogi Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasta, megértette és elfogadja, valamint betartja a vonatkozó jogszabályokat és egyéb feltételeket. Az üzemeltető a Jogi Feltételek, valamint az Adatvédelmi Szabályzat előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására jogosult, amely változtatások a közzététel időpontjától hatályosnak tekintendőek.

Felhasználó elfogadja, hogy az oldalt mindenki saját felelősségére használja, a VAGNER Kreatív Kft weboldalon keresztül történő érdeklődés/vásárlás, feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

                Felelősség

A VAGNER Kreatív Kft fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, frissítse, illetve annak működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, vagy megszüntesse.

A weboldal felhasználója elfogadja, hogy a weboldal módosításából, frissítéséből, működésének felfüggesztéséből illetve megszüntetéséből eredő kárért a VAGNER Kreatív Kft felelősséget nem vállal.

Eladó felelőssége nem terjed ki a közvetett károkra, pl profit vagy lehetőség elvesztésére. Az eladót nem terheli felelősség, ha szerződéses kötelezettségeit ( termék kiszállítását is ideértve) azért nem teljesíti, mert a nem teljesítés olyan esemény következménye, amely ésszerű irányításán kívül esik.

                Szerzői jogok

A www.allatbutor.hu  weboldal felületein található valamennyi tartalom (képek, szövegek, stb) a VAGNER Kreatív Kft kizárólagos tulajdonát képezik. Ezen tartalmak felhasználása, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

Vagner Kreatív Kft

Székhely: 2045 Törökbálint Levendula utca 14.
Telefon:06-20-349-1212
Weboldal: www.allatbutor.hu
Adószám: 25881769-2-13 
Cégjegyzék száma: 13-09-185659 
Bankszámla: Raiffeisen Bank 12020407-01589409-00100009